myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra Myspace Falling Objects myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra

Tuesday, November 30, 2010

lemak semakin berkurang


tadi jog ngn ibu , wah ! sungguh best plus penat sebab da lama tak jog bersama .. aww aww <3 HAHA .. ibu cakap kita tak payah jog la adik , hujan nih .. then aku jawab lah .. ala .. lantak lah hujan ke petir ke ape ke janji lemak terbakar .. HAHA .. ibu cakap erm , okay lah .. karang kalau tak jadi , merajuk pulak .. huhu .. *tau tau aje ibu nih .. erm , aku siap bawak camera , ibu cakap adik nih nk jogging ke nak posing ?? HAHA .. aku jawab sambil mnyelam minum air lah ibu .. hee .. ibu cakap pape jelah .. erm , ape ape pun tadi memang best ! da lama kot tak jog ! luv youu lah ibu .. mmuah ! thks jugak kat adik aku n aunty shima :) terasa lemak dah kurang ckit lah .. haha .. chow !

No comments:

Post a Comment