myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra Myspace Falling Objects myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra myradyra

Thursday, August 25, 2011

berjauhan :'(



assalamualaikum, hye guys <3

nampak pic kat atas nih ? hee. sweet tak ? sweet kan kami ? huhuhu. korg na tawu lepas nih sis aku da g jauh. dy smbung blajar kat penang wooo! kemain jauh lagi kan ? haiyaaa. sekarang nih pun ktorg da rindu bagai nak gila. lepas nih dy da g jauh jgn aku yg gila suda -.-' huhuhuhu. sedih lah. masa berlalu bgitu pantas! raya ke 5 dy dah g . tapelah. hope dy baik baik je kat sana. aku doakan dy dpt apa yg dy impikan kat sana nnti :) good luck sis !

sis , nnti kat sane jgn lupakan adik taw sbb adik ta pernah lupakan sis! i'll miss you dear . jaga diri bebaik kat sane . ingat adik sntiasa okay ? :') adik risau sgt sis lupakan adik . huhuhu . jauhnya kita kan ? haih . rasa mcm ta puas jalan jalan or hbiskan masa dgn sis . yelah , kita pun jarang jumpa kan ? hm . hope before sis pergi adik dapat jmpa sis . na peluk na cium . boleh ? *korg jgn pk lain yer :) heee. sis ! bila adik rindu sis , adik na buat apa eh ? huhuhu .

rindu lah na lepak kat pntai dgn sis ! rindu na hang out ngn sis ! rindu na karoke ngn sis ! rindu na tgk movie ngn sis :) rindu mcm mcm lgiiii! huhuhuhu . em aku da ta tawu na taip apa lgi. haha. jum kita cuci mata saje. okay ?

hm , pic kat atas ni kat pantai eye on . ktorg lepak lepak kat sini . rindu sgt masa nih :')

yg ni pun sama gak . :)

sumpah aku paling rindu time nih . gambar yg kat atas nih masa aku form 3 n dy upper six ! masa nih hari koku . huwaaa ! rindu sgt sgt . :')

pic yg kat atas nih pulak masa cikgu tade n aku pulak tengah tade krja . hee . rindu punya pasal aku buat lah bnda nih ! sis, imydm ! :'(

:: SAYA SAYANG KAKAK SAYA SANGAT SANGAT ::



Saturday, August 20, 2011

apa dah jadi ? -,-'

assalamualaikum
hey guys <3

aku na tnya korg nih, sbgai seorg plajar, klo ta bule bawak liquid paper, maker, correction tape, lgi apa eh ? jap aku lupa. -.-' okay abaikan dlu. ha, aku na tnya, klo korg lah kan, ta bule bawak bnda nih smua kat skolah, lengkap ke hidup korg ? aiyaa, apa lah. aku bukan na kutuk skolah aku sndri. tapi tu lah knyataannya. makin lama makin merepek peraturannya taw -.-' okay lah, cikgu kata ini smua dikira brg haram sbb ada kes conteng dinding. conteng meja, kerusi n apa apa lgi lah yg bule dicontengkan. eh ? alamak , masalahnya klo na exam punya lah payah. kau na sruh aku koyak kertas pstu tmpal ker ? em, sorry lah, ter-emo pulak. yelah, geram sgt lah. agak agak lah kan. aku baru beli liquid baru hari tu. dah kena rmpas. lain lah klo dorg rmpas pstu dorg bgi duitkan ? ibu aku beli guna duit ibu aku, korg senang senang je na rmpas. aduhai. geram nyer ! haihhh !!!!

klo korg na tawu, aku rasa liquid aku dah lebih 10 kena rmpas. okay fine klo liquid kena rmpas. em, klo correction tape pun kena rmpas apa cer ? maker lgi ? na buat pmbentangan mcm mana ? ckgu ckp nnti klo ada pmbentangan mintak cikgu. alahai, pening pale otak aku lah. smua bnda na kena rmpas. smua bnda da jdi brg haram utk di bawa ke sekolah. aishh fening,fening -.-' ha bru aku teringat, highlight pun ta bule bawak der. apa lah kan ? mabuk mabuk. migrain pale otak aku dgn peraturan yg mcm nih -.-' skolah ta salah tapi pihak yg buat peraturan ni yg salah. agak agak lah smpai smua bnda ta bule bawak kan ? okay lah, contengan tu smua ada libatkan pihak pihak trtntu. tapi ta prlu buat mcm nih -.-' dalam kotak pensel aku hnya ada pnsel,pen,pmadam,pmbaris. haih. mcm budak skolah tdika. dah kempis dah aku punya kotak pensel tawu taaa. bape byk duit mak bapak aku mlayang mcm tu je ? ergh !

okay lah, pape pun aku sgt syg skolah aku. skolah tu mmg trbaik. ada sesetengah pihak je yg hampeh. dah la. geram pulak aku. huhu. okay guys. tata <3

Wednesday, August 17, 2011

baby :'(

assalamualaikum.
hey guys <3

aku sedih laaa,baby aku da trluka :'( im so sorry baby. :(
mcm mana lah baby buley luka nih. haih! sorry sgt sgt.
kita baru brmnja mnja ta smpai 3 bulan kn?
babyyyy, sorryyyy :'( haih! aku ni ta pndai jga dy taw!

hm, baby im so sory. sorry sorry sorry sorryyyyyy !
*ha,aku merepek da nih. tadi masa g skolah dy okay je.
aku balik skolah tetiba tgk dy da teluka. ksiannya dy.
baby, lepas nih kita jga awak bebaik taw. i love you baby <3

mmuah siket! em,korg na tawu sape baby aku?
em, phone aku la baby aku. heee. aku syg dy taw!
baru amek ta smpai 3 bulan da bercalar. hadui.
na mnangis aku taw! :'( okay lah baby, lepas ni
kita jga awak bebaik taw! mmuaahhhhh ! <3

Wednesday, August 10, 2011

bahagia :)

hey assalamualaikum :)
hm,syukur sgt hri ni aku dapat tahan puasa.hri ni trlmpau penat lah. balik rumah aku rasa na berbuka jer.tapi aku pk dosa , hehe ;) tadi exam mcm na pecah otak aku pk jawapan. *itulah myra,sape sruh study last minute. hehe. ni lah aku, suka now study last minute. bila ta dpt jwpan, aku slahkan soalan. hahaha. sengal lah. hm okay. apa kaitan ngn tajuk 'bahagia'? hehehe. pendek je critanya. hehe.

tadi tetiba ibu ajak aku g kedai depan , fuh.punya lah sejuk kat luar tuh. aku peluk lah ibu kuat kuat. tetiba aku rasa BAHAGIA sangat bila dpt peluk ibu mcm tuh :') dah lama rasanya ta mnja mnja ngn ibu. huhuhu. yelah , ibu busy dgn krja, aku pulak trperap je dlm bilik tuh. kdg kdg tade masa na borak ngn ibu. nak nak bila bulan puasa. lepas berbuka, ibu dah siap siap na g terawih. aku pulak kena kemas apa yg patut. lepas tuh bila ibu da balik smbyg terawih msti ibu terus tidur. yela, letih sgt. ksian ibu. kdg kdg bila aku tgk muka ibu masa tdur, aku sdih! aku terfikir penatnya ibu cri rezeki utk anak anak kan? hnya Allah je yg tawu hati seorg ibu :'')

ha smbung balik pasal naik mtor. masa tgh naik motor otw g kdai aku ckp kat ibu "buuu,sejuknyaaaaa". pstu aku peluk ibu. ttiba tersentuh pulak hati nih.huhu, aku nih sensitif byk! hee. huh!sumpah aku rasa mcm na peluk ibu smpai bila bila, boleh? huhu. bukan slalu dpt mcm tuh. pstu bila otw na balik rumah lgi kuat aku peluk. ibuuuu, adik bhagiaaaaa :'') da lama kita ta naik motorkan ? da lama adik ta peluk ibu mcm tuh kan ? ily mom ! mmmuuuaahhhh :'') saya syg sangat kat ibu saya ^_^